Ιδού ο χρυσαυγίτης νεοναζί Χρ.Παππάς

Ο Χρ. Παππάς είναι συνιδρυτής της Χρυσής Αυγής και παραγωγός ιδεολογίας μέσα από τα έντυπα της. Έχει μάλιστα διευθύνει την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” στα πρώτα της βήματα. Κατάγεται από τη Λίππα Ιωαννίνων (Λάκκα Σούλι) και επανεγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα το 1997 οπότε και ξεκίνησε να ασχολείται με την εμπορία επίπλων. Είναι ιδιοκτήτης του COCO-MAT Ιωαννίνων.

Για να προωθήσει τα εμπορεύματα του – εναρμονιζόμενος στο γενικότερο προφιλ της μητρικής COCO-MAT, η οποία ενδιαφέρεται υποτίθεται για τους ανάπηρους-, έχει συνάψει χορηγικές συμφωνίες με την ΕΛΕΠΑΠ Ιωαννίνων. Ο πατέρας του υπήρξε αξιωματικός του στενού κύκλου της Χούντας της 21ης Απριλίου 1967. Ο Χρήστος Παππάς ήταν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Χρυσής Αυγής και εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μάη 2012. Ο πατέρας του ήταν στη θέση νο3 του ψηφοδελτίου της ναοναζιστικής οργάνωσης….

Σε συνεργασία με αντιφασίστες και αντιφασίστριες από το χώρο της αριστεράς και της αντιεξουσίας, την Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Ιωαννίνων και τους “Ταπί και Ψύχραιμοι”, τυπώσαμε και κολλήσαμε την εν λόγω αφίσα.

This entry was posted in αφίσες and tagged , , . Bookmark the permalink.